Lazapipa Rádió Dj-k

warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client9/web11/web/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Dj Gior-Gee

Ő Magyarországon, Budapesten született, de 1968 óta Németországban él.
1985 kezdett Dj-ként dolgozni Nürnbergben, Németországban a "Club Eiselt"-ben
1987 első rádió mix-e a "Radio Gong"-on, Nürnbergben
1987 Disco "Flair" Nürnbergben
1988 Disco "Boom" Nürnbergben

Dj Manzera Tibor

Manzera Tibor 1968.09.12.-én született Budapesten. A zenéléssel 1983-ban kezdett el foglalkozni. 3 év gyakorlás és szakmai ismerkedés után 1986-ban már az akkori Buda Penta Hotel bárjában dolgozott Dworák Tamás mellett nagyrészt bakelit lemezről.

Dj Norsee

Dj Norsee vagyok, polgári néven Csimár Norbert. 1990-ben születtem a napfényes Floridától nem messze, Dunaújvárosban. A dj szakmával 2004 elején kezdtem el komolyan foglalkozni.

Dj D22

Üdvözletem! Németh Zoltán a polgári nevem. 1983-ban születtem
Szabadszálláson. Gyermekkorom óta foglalkoztat a zene szeretete! 14 éves lehettem mikor a zenehallgatáson kívül a lemezek pörgetése is érdekelni kezdett.

Davidboy

A zene utáni komolyabb érdeklődésem 2003-ban kezdődött, ekkor kezdett el igazán érdekelni a diszkózás világa és ezért döntöttem úgy, hogy belevágok és próbálom kitanulni a szakma rejtelmeit. Sok időt töltöttem szórakozóhelyeken figyelve a munkáját a dj-nek, ellesni a trükköket.

Dj KS

Sziasztok! KS vagyok, egészen kicsi koromba születtem, Budapesten, jelenleg 19 éves vagyok. Már 5 éve zenélek aktívan, jelenleg a House lemezeket pakolom legszívesebben, de nem rendszerint Trance és R'n'b stílusban is szívesen szórakoztatom a hallgatókat. "Zenével kelek, zenével fekszek".

Dj Spool

Dj. Spool vagyok, polgári néven Gugi Béla. 1975.05.16-án születtem Dunaújvárosban. 15 éve foglalkozom zenével és ebből 10 éve aktívan zenélek heti 2-3 alkalommal különböző klubokban, discokban és bárokban. Az elején, mikor elkezdtem zenélni, funky, soul, disco zenéket játszottam még kazettás magnóról.

Dj FunkyLatyi

Talán nem véletlen ez a becenév, hiszen a Latyi névről mindenkinek Latabár Kálmán, a 20. század legnépszerűbb komikusa jut eszébe.
Hogy hogyan kapcsolódik Funky Latyi Latabár Kálmánhoz? Történetesen a nagypapája.

Dj Dvoracsek György

1977: Aranypók Klub
BHG Kisz Klub
1978: Mobil Klub
1979: Verőcemaros Kisz Tábor
Éden Bár (Moszkva tér)

Dj Kato

33 éves, pár ezres bakelitlemez gyűjteménnyel rendelkező, "nemdj"(mert ugye manapság már mindenki az), szórakoztató nagyiparos vagyok. A 15 éves éjszakai pályafutásom(????)főbb megállói a következők:

Dj Tommyjunior

Szárneczky "Tommyjunior" Tamás vagyok. 1975-ben születtem Székesfehérváron. A zene az életemet már nagyon fiatalon 10 évesen megfertőzte. Akkoriban mk27-es kazettásmagnóval kezdtem rögzíteni a zenéket. Komjáthy György "Csak fiataloknak" és a "Vasárnapi koktél" műsoraiból vettem fel a zenéket és prezentáltam iskolai bulikon.

Dave 'Choccy D' Moore

Korai 40-es vagyok, mint mindannyian!
nagyon fiatalon, már 14 évesen kezdtem Dj-ként barátok partyjain, és azóta is Dj-ként pörgetem a lemezeket.
Eredetileg Bermondseyből vagyok dél Londonban és most Kent-ben lakom.

Andrija Jäger

Andrija Jäger vagyok, születtem 1990.04.24.-én Budapesten.
A „zenélés”, bulik szervezése és lebonyolítása már általános iskolás koromban kezdett érdekelni. Eleinte a tört ütemeket hajkurásztam késöbb ütemesebb zenéket pörgettem.
Zenei stílusom a different minimal.

Aurel

A nevem Aurel. Budapesten születtem 1986.06.28-án. A zene mint fogalom igen fiatal korom óta foglalkoztat, a számokat mixelni eleinte kazettás magnóval próbáltam meg, de idővel rájöttem hogy leginkább egy lemezjátszóba kéne befektetnem. A bakelit számomra az igazi életérzés, bár a Cd lejátszók használatát sem vetem meg.

Dj 5vös

A zenével, először általános iskolás koromban kerültem szoros kapcsolatba, amikor szüleimtől karácsonyra kazettás magnót kaptam motorkerékpár helyett. Később a zenerajongó édesapám erősítőt és hangfalakat épített nekem.. 8.-os koromban tartottam az első klubdélutánt az iskola tornatermében , amit később gimnáziumi szalagavatók követtek. Első fellépésem 1983-ban a Budagyöngye disco-ban volt , majd az azóta elmúlt 25 évben számtalan szórakozóhelyen dolgoztam országszerte . Fortuna , High-Life, Hully Gully, Cocktail,Club Panorama, Dexion, Expo 25, Citadella, Moulin Rouge, Cuba Libre, Blondy, Club Heaven, Momo, Buddha Beach
A zene iránti szeretetem azóta is töretlen , bár a szakmai hozzá nem értés sokszor zavar. 3 évet dolgoztam a Rádio DeeJay-nél és 2008 óta a Roxy rádió csapatát erősítem.

Dj Pataki Ádám

A zene és az ehhez kapcsolódó technikai újdonságok szeretetét Édesapámtól örököltem. Ő is minden zenéből megpróbálta beszerezni az újdonságokat.
Már az általános iskolában is az osztályközösség, az osztálybulik zenei felelőseként engem jelöltek ki. Későbbi tanulmányaim során ez már magától értetődő volt.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatal korom ellenére ott lehettem még a Fortunában, és az érdi Excaliburban, annak is a fénykorában.

Dj Lewis Brown

Karrierjét Magyarországon, Budapesten kezdte a '60-as évek elején és immáron 30 éve töretlenül munkálkodik a zenei szférában, Dj- és producerként egyaránt.

- 1980-ban kapta meg az első szerződését Dj-ként Berlinben
- 1981-ben már Németország egyik legnagyobb klubjában játszott több mint 2000 ember előtt Plettenberg-ben
- 1982-ben Siegen-be költözött és Nyugat-Németország néhány klubjában "tekerte" a talpalávalót

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment