Dj Pataki Ádám

Dj Pataki Ádám

A zene és az ehhez kapcsolódó technikai újdonságok szeretetét Édesapámtól örököltem. Ő is minden zenéből megpróbálta beszerezni az újdonságokat.
Már az általános iskolában is az osztályközösség, az osztálybulik zenei felelőseként engem jelöltek ki. Későbbi tanulmányaim során ez már magától értetődő volt.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatal korom ellenére ott lehettem még a Fortunában, és az érdi Excaliburban, annak is a fénykorában.
A Skylight táborok , és rendezvényeik kapcsán ismerkedtem meg Bárány Attilával, akivel a mai napig is baráti kapcsolatot ápolunk. Mint annak idején sok mindenkinek, nekem is segített a zenei pályán.
A Gundel Károly Vendéglátóipari iskola fakanálakrobatájaként 1997 nyarán Németországba kerültem nyári gyakorlatra. Az ott eltöltött 3 hónap után egy picit sokk lett a felcsapodó gőzből és fritőz szagából. Úgy döntöttem, hogy komolyabban foglalkozom a zenével, a szórakoztatással, így megvásároltam első keverőmet és hozzá a lemezjátszókat. Huzamosabb ideig nem dolgoztam diszkóban, inkább csak alkalmanként, mert fő foglalkozásnak azért a családi vállalkozásunkat a Pataki Cukrászdát tekintettem.
1999-ben a cukrászda újjáépítése után új kínálatunkban már a koktélok is szerepeltek, így a zenék keverése mellet az italok keverésére is jutott idő.
Barátommal Dömsödi Tiborral alias Tibával céges rendezvényeken, születésnapi bulikon, és saját szervezésű partykon pörgettük a lemezeket. 2000-ben sikeres OSZK vizsgát is tettünk.
2002-ben az érdi Junior Rádió alakulásakor saját műsorral kopogtattam a rádió ajtaján, ahol a programigazgató és többek között az egyik tulajdonos Cooky, rábolintottak az ötletemre. Hetente egy alkalommal szombat este Érd és térségében a rádiókból hamisítatlan funky zene szólt.
1 évvel későbba Rádio Extrem indulásakor a műsorom átköltözött Budapest csúcsára a Citadellára. Közel a rádió megszűnéséig minden szombaton Funkytime néven borzoltam a kedélyeket.
A mai napig gyűjtögetem a zenéket, és természetesen a bulik sem maradnak el.

Dj Pataki Ádám mix a Funk rádióban

Dj Pataki Ádám mix a Funk rádióban

Irish Dog for Lazapipa a mix címe.

0
Your rating: Nincs

Vadiúj Sister Sledge Mix Pataki Ádámtól a Funk Sekcióban

Vadiúj Sister Sledge Mix Pataki Ádámtól a Funk Sekcióban

Dj Pataki Ádám meglepett Minket és Titeket egy új Sister Sledge mix-el. A Dec 30.-i bulira való sikeres felkészítésetekhez.

0
Your rating: Nincs

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment