Dj Kato

Dj Kato

33 éves, pár ezres bakelitlemez gyűjteménnyel rendelkező, "nemdj"(mert ugye manapság már mindenki az), szórakoztató nagyiparos vagyok. A 15 éves éjszakai pályafutásom(????)főbb megállói a következők:
1995.Hungarian DMC bajnokság 3., majd 1996-ban 2. helyezés. Itt már Dvoracsek Györgynél dolgozhattam, a legendás Rock Cafe-ban, illetve Sancho-ban.
1998 nyarán lekerültem az Alsóőrsi Dexion diszkóba, ahol azóta is megtalálható vagyok nyaranta. Közben 1999-től dolgoztam a Bp.-i Portside-ban és ennek a helynek a szabadtéri változatában, a Partside-ban.
Országjáró helyszíneim voltak: Győr, Komárom, Miskolc...stb.
2008-tól szombatonként dolgozom a Székesfehérvári Dreamhall klubban, ami jelen pillanatban Nyugat-Magyarország meghatározó szórakozóhelye.
2009.12.11.-én, Dvoracsek Gyuri barátommal csináltunk egy funky party-t, Budapest legjobb helyén a Creolban, ahol felmerült, hogy igény lenne arra, hogy újra funky lemezeket játszak. Így 2010-ben, péntek esténként itt is fel fogok tűnni párszor a bakelit(!!!!)lemezeimmel.
Ha Qsa barátom nem cenzúráz annyit, akkor igyekszem minél több buli felvételét feltölteni ide a www.lazapiparadio.hu -ra.

Dj Kato buli a Creolban! LazaFunk

Dj Kato buli a Creolban! LazaFunk

Dj Kato buli a Creolban! Egy igazi Laza Dj!
A "tavaly" decemberi, Dvoracsek Gyuri barátommal közösen rendezett Creol-os bulin kiderült, hogy a régi bakelit lemezeim nem szólnak még olyan rosszul...
Tehát, a folytatás...2010.január.8-án, pénteken megint karistolok egy kicsit. A helyszín, még mindig Budapest egyik legjobb helye:
Creolbar 1051.Bp. Roosevelt tér 7-8

4
Your rating: Nincs Average: 4 (1 vote)

Dj Kato buli a Creolban! LazaFunk újból!

Dj Kato buli a Creolban! LazaFunk újból!

Creol Bár
2010.02.12 Péntek este
Tehát pénteken megint LAZAFUNK...mert "every night is friday night..."

0
Your rating: Nincs

Belépés

Lazapipa Funk Rádió

Lazapipa Select Rádió

Lazapipa Digital Rádió

Lazapipa Rock Rádió

Lazapipa Romantic Rádió

Lazapipa Lounge Rádió

Lazapipa House Rádió

Lazapipa Minimal Rádió

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • Jocifoto
  • Kovitomi
  • rizsolt

Skype - Lazapipasite

My status

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment