Dj FunkyLatyi

Dj FunkyLatyi

Talán nem véletlen ez a becenév, hiszen a Latyi névről mindenkinek Latabár Kálmán, a 20. század legnépszerűbb komikusa jut eszébe.
Hogy hogyan kapcsolódik Funky Latyi Latabár Kálmánhoz? Történetesen a nagypapája.
Latabár Miki 1971.szeptember 7-én született, nagypapáját sajnos nem ismerhette
Ha színészet nem is, de a szereplés a humor a zene a tánc valahogy mégis nagy szerepet játszik Miki életében.
Már tizenéves korában kazettákra vette a legjobb számokat a rádióból és másolta a barátoknak, de házi buli sem volt Miki kazettái nélkül.
Egy idő után hobbi lett a zenéből, már lemezjátszó és bakelitt lemezek tucatja sorokozott Miki polcán.
Sorra jöttek a jobbnál jobb lemezek külföldről, amiket itthon elvétve lehetett hallani, talán Bakai Matyás bulijaiban a FORTUNÁBAN, ahol természetesen Miki minden adandó alkalommal tiszteletét tette.
Nem kétséges, hogy a funky zene szerelmese lett, olyannyira,hogy felkéréseket kezdett kapni esküvőkre, partykra, házibulikra, ahol igazán meg tudta mutatni tehetségét.

A Lazapipa rádiónak köszönhetően a hallgatók is ízelítőt kaphatnak Funky Latyi mixeiből.

Dj Funky Latyi hétvége a Lazapipa Rádión!

Dj Funky Latyi hétvége a Lazapipa Rádión!

Ezen a hétvégén Dj Funky Latyi osztja meg nekünk Funky zenei világát. A Lazapipa Rádió Funk csatornáján a "Mix for Lazapiparadio Vol 2" bizsergeti meg a hallójáratainkat.
A Lazapipa Rádió Digital csatornán egy új stílusáról mutatkozik be, ami persze hűen követi a Funk Feelinget, amit a house zene ritmusával támogat meg, hogy még pörgősebb hangzás világot érezzen a dobhártyánk.
A mix címe: Funk House Mix
Füleljétek meg és várjuk véleményeteket az szájton, amit egy rövid regisztrációt követően tudjátok megtenni, vagy e hírhez való hozzászólással vagy valamelyik fórumunkon.

0
Your rating: Nincs

Új Dj a Lazapipa Rádió Dj csapatában: Funky Latyi

Új Dj a Lazapipa Rádió Dj csapatában: Funky Latyi

Új Dj-vel erősödik a Lazapipa Rádió Funk részlege! Dj Funky Latyi egy fantasztikus mixével debütál a Lazapipa Rádió Funk csatornáján: Mix for Lazapiparadio Vol. 1 néven mától hallgatható!
Róla többet tudhattok meg ha elolvassátok a Lazapipa Rádió Dj-k menüpont alatt a rövid biográfiáját.

0
Your rating: Nincs

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment