Dj D22

Dj D22

Üdvözletem! Németh Zoltán a polgári nevem. 1983-ban születtem
Szabadszálláson. Gyermekkorom óta foglalkoztat a zene szeretete! 14 éves lehettem mikor a zenehallgatáson kívül a lemezek pörgetése is érdekelni kezdett. Szüleimnek köszönhetően ill. sok nyári diákmunkának megvettem a mixeléshez szükséges lemezjátszókat ill. keverőt és belemerültem a zene világába! Olyan nevek inspiráltak mint pl: Behro...uz, Dj.Tarkan, Chus & Ceballos, Kühl Tamás, Blackman, Paul Rogers...

A kezdeti időszakban house, progressive house, dark, tribal stílusú lemezeket vásároltam, de sajnos az idő múlásával a kellemes ütemek kezdtek elkanyarodni a gépies electro irányába. A következő nagy áttörést a deep, tech-house ill. a dub jelentette számomra! Első komoly lehetőségeimet a lakóhelyemtől nem messzire fekvő dunaföldvári house bulikon kaptam, majd később Adonyban mentek ilyen jellegű zenés estek és itt bizonyíthattam tudásomat a nagyérdemű előtt!

Következő nagy dolgot számomra a hajós bulik jelentették, amelyeket a Botel Admiral nevezetű hangulatos állóhajón szerveztünk egy barátommal Dunaföldváron. Ezeken a partykon a house volt a fő támpont. Próbáltunk egy olyan társaságot kialakítani, mely nyitott a finomabb zenékre, de sajnos tulajváltás miatt a bulik megszűntek. Manapság örömmel fogadok minden felkérést, legyen az rádió vagy szórakozóhelyen való műsor. A jövőben szeretném magamat kipróbálni zeneírás terén ill. még több helyen való fellépésnek eleget tenni!

2011. tavaszától a Nugen.fm / Wicked Moments Radioshow nevezetű műsorban tevékenykedem!

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment